+40 739 884 010, +40 341 456 089 office@stavroshotel.ro

REZERVĂ

RESTAURANT

O experiență culinară unică ce va satisface toate gusturile.

Restaurantul Hotelului Stavros, te invită în fiecare zi să pornești într-o călătorie a gustului, printre ingrediente atent alese, ce vor face din vacanța ta un moment de neuitat. Călătoria se continuă alături de băuturi pentru gusturi cosmopolite, atât în interiorul restaurantului, cât și pe terasa special amenajată.

Lasă-te pe mâinile bucătarilor noștri, ce cu siguranță îți vor conduce papilele gustative pe tărâmul deliciilor.

SPECIALITATEA CASEI

SOMON ÎN CRUSTĂ DE SEMINŢE CU OREZ NEGRU

SPECIALITATEA BUCĂTARULUI

MUȘCHI DE VITĂ CHOCOLATE CU CARTOFI GRATINAŢI

CIORBE/SUPE/SUPE CREMĂ

CIORBA ZILEI
SUPĂ DE PUI CU TĂITEI
SUPA CREMĂ A ZILEI

APERITIVE

SALATĂ CHEF
(salată mixtă, morcovi, ţelină, muşchi de vită, sos)
SALATĂ CAESAR
(iceberg, piept pui, crutoane, roşii cherry, parmezan, sos caesar)
SALATĂ DE BABY SPANAC CU CRUTOANE DE BRÂNZĂ DE CAPRĂ
(baby spanac, brânză capră, căpşuni, smochine, seminţe susan, sos)
SALATĂ GRECEASCĂ
(salată, roşii, castraveţi, ardei, ceapă roşie, măsline kalamata, brânză feta)
BRUSCHETE MIXTE
(baghetă, roşii, somon afumat)
PLATOU CU BRÂNZETURI
(cedar, brie, gorgonzola, camembert, telemea capră, fructe)
PLATOU PESCĂRESC
SALATĂ ICRE DE ŞTIUCĂ
(icre de ştiucă, ulei, apă minerală, lămâie, ceapă)

PASTE

PENNE CARBONARA
(paste, bacon, ou, usturoi, sos alb, parmezan)
PENNE QUATRO FORMAGGI
(paste, mozzarella, gorgonzola, brie, parmezan, sos alb)
PENNE ARABIATA
(paste, sos roşu, peperoncino, usturoi, parmesan)
SPAGHETE AGLIO OLIO PEPERONCINO
(paste, ulei de măsline, peperoncino, patrunjel)
FARFALE CU SOS PESTO
(paste, sos pesto, parmesan)
TAGLIERINI CU CREVETI ȘI CALAMAR
(paste, creveţi, calamar, zucchini, roşii, usturoi, smântână)

GARNITURI

CARTOFI PRĂJIȚI
CARTOFI CU ROZMARIN
PIURE CARTOFI CU UNT
LEGUME LA GRĂTAR
OREZ SĂLBATIC CU LEGUME

PREPARATE RAȚĂ

PULPĂ DE RAŢĂ CONFIATĂ
cu piure aromatizat şi mixuri de salată verde
PIEPT DE RAŢĂ
cu orez sălbatic şi sos de fructe de pădure

 

PREPARATE CURCAN

CURCAN CROCANT CU MIGDALE
FRIGĂRUI DE CURCAN CU LEGUME
RULOU DE CURCAN
cu roşii uscate şi brânză de capră

 

PREPARATE PUI

FAJITAS PUI
(piept pui, ardei colour, ceapă, porumb boabe, foaie tortilla)
CHICKEN FAJITAS
(chicken breast, color peppers, onion, corn, tortilla sheet)
TIGAIE PICANTĂ
(pulpe pui, ardei, roşii, ciuperci, usturoi)
SCALOPINA FUNGHI
(piept pui, ciuperci, sos alb)
ȘNITEL DE PUI PANE
PULPE DEZOSATE LA GRĂTAR
PIEPT DE PUI LA GRĂTAR
GUJOANE PUI CU SUSAN

 

PREPARATE PORC

MUȘCHIULEȚ DE PORC CU SOS DE MUȘTAR
PORC TERIAKI
cu legume şi garnituri de orez cu susan
FRIGĂRUI MIXTE CU LEGUME
CEAFĂ DE PORC LA GRĂTAR
COASTE DE PORC BBQ
(sos bbq, cartofi wedges, salată coleslaw)

 

PREPARATE VITĂ

MUŞCHIULEŢ DE VITĂ GORGONZOLA
MUȘCHI DE VITĂ CU PIPERVERDE
cu legume şi garnituri de orez cu susan
VITĂ CU SPANAC ȘI OREZ BASMATIC
BURGER DE VITĂ
(carne vită, ceapă, roşii, salată verde, brânză cheddar,
bacon, cartofi prăjiţi, sos)

SALATE

SALATĂ DE SEZON
(roşii, castraveţi, ardei, ceapă)
SALATĂ DE VARZĂ ALBĂ CU MORCOVI
SALATĂ MIXTĂ
SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE CU HREAN
SALATĂ DE ARDEI COPȚI
SALATĂ DE MURĂTURI ASORTATE

PIZZA

PROSCIUTTO CRUDO
(blat, sos roşu, mozzarella, prosciutto, rucola, parmezan)
PROSCIUTTO E FUNGHI
(blat, sos roşu, mozzarella, prosciutto, ciuperci)
DIAVOLA
(blat, sos roşu, mozzarella, salam picant, ardei iute)
QUATTRO FORMAGGI
(blat, sos roşu, mozzarella, parmezan, gorgonzola, brie)
QUATTRO STAGIONI
(blat, sos roşii, mozzarella, şuncă, salam, ciuperci, măsline)
VEGETARIANĂ VEGETARIAN
(blat, sos roşii, mozzarella, ciuperci, măsline felii, ceapă, ardei gras, dovlecei)
MARGHERITA
(blat, sos roşu, mozzarella, busuioc)
FOCACCIA CU OREGANO
FOCACCIA CU MOZZARELLA

PREPARATE PEȘTE

FILE DE SOMON CU LEGUME
FILE DE DORADĂ
cu legume la grătar
FILE DE SALĂU
cu polenta şi sos meditaranean
FILE DIN BIBAN DE MARE
cu orez cu creveţi
SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ
CRAP PRĂJITÎN CRUSTĂ

 

FRUCTE DE MARE

PLATOU FRUCTE DE MARE
(muslitos, calamar, baby caracatita, midii, creveti black tiger)
CREVEȚI BLACK TIGER LA GRĂTAR
MIDII CU CRUSTĂ PANKO CU SOS AIOLI
CALAMAR PANE CU SOS DULCE-PICANT
SCOICI CU SOS PROVENCALE

DESERT

BROWNIE CU ÎNGHEȚATĂ VANILIE
CHEESECAKE
TIRAMISU
TORT TRIO MOUSSE
LAVACAKE
TORTUL CASEI
PRĂJITURA PAVLOVA
PLATOU FRUCTE

Uniunea Europeana
Guvernul Romaniei
Regio
Instrumente Structurale

STAVROS GRUP S.R.L. este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la SC STAVROS GRUP SRL”, cod MySMIS 114881, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.

Str. Lotus, nr. 4, Mamaia Nord, Constanța, România
Telefon: +40 739 884 010, +40 341 456 089  | Fax: +40 341 456 228
Email: office@stavroshotel.ro