+40 739 884 010, +40 341 456 089 office@stavroshotel.ro

REZERVĂ

DESPRE NOI

Oaspeții noștri vor descoperi atmosfera plăcută, eleganța și rafinamentul spațiilor de cazare, profesionalismul unor servicii ireproșabile orientate către satisfacerea celor mai înalte cerințe ale turistului modern, toate într-o locație aparte, expresie a confortului absolut!

Hotelul Stavros, cu o amplasare perfectă, chiar în Mamaia Nord, este locul ideal pentru vacanța ta mult dorită.

Oaza ta de liniște si relaxare, se va regăsi în fiecare dintre cele 67 de camere disponibile ale hotelului, iar design-ul unic și exclusivist al acestora, sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor transforma concediul tău în una din cele mai memorabile experiențe.

Personalul tânăr și extrem de dedicat, va completa rețeta unui sejur pe care îl meriți din plin.

Recepția este deschisă 24h pentru a-ți asigura informațiile necesare, iar camera pentru bagaje este disponibilă în mod gratuit.

Restaurantul iți stă la dispoziție cu preparate delicioase și variate având un meniu special gândit pentru a satisface toate gusturile. Doar atunci când suntem în vacanță ne dorim să începem ziua cât mai devreme iar pentru un început cât mai energic în intervalul orar 07:30 – 10:30 iți oferim un mic dejun gustos, sățios și sănătos de tip bufet.

De asemenea, iți putem organiza un cadru special pentru evenimentele importante din viața ta.

În plus, venim în întâmpinarea ta și cu o sală modernă de conferință, amplasată la etajul 1, având o capacitate de 40 de locuri.

Pentru ca distracția să poată continua este nevoie și de odihnă, astfel designerul nostru a creat camere moderne și în același timp utile, iar tu o puteți alege pe cea mai potrivită:

54 camere duble cu pat matrimonial
6 camere duble cu paturi twin
5 Junior Suite
1 Apartament
1 Apartament Executiv

Te așteptăm să ne treci pragul!

Toate camerele sunt dotate cu:
balcon/terasă cu vedere parțială la mare, mochetă, baie privată, WiFi gratuit, LED TV, sistem climatizare, minibar, seif, halat, papuci, uscător de păr.

Uniunea Europeana
Guvernul Romaniei
Regio
Instrumente Structurale

STAVROS GRUP S.R.L. este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la SC STAVROS GRUP SRL”, cod MySMIS 114881, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.

Str. Lotus, nr. 4, Mamaia Nord, Constanța, România
Telefon: +40 739 884 010, +40 341 456 089  | Fax: +40 341 456 228
Email: office@stavroshotel.ro